maandag 4 maart 2013

Op jacht met de kleurenwaaier

Voor we ook maar aan 1 project gaan beginnen, zullen we kleuren moeten bepalen. Dus ik heb de kleurenwaaier bij mijn vader uit de schuur getoverd.

Eens kijken wat we mooi vinden staan bij de tegels van de badkamer. Hoewel ik denk dat de blauwe kleur die het momenteel heeft ook wel een geslaagde keuze is. Maar we zullen wel zien hoe en wat.
Ook zitten we een beetje over de trap te discussieren. Graag zouden we een blanke trap willen hebben, maar hebben het idee dat dit een hels karwei is.

Maar omdat we de voorzolder (+ het trapgat en trap) daar toch nog willen doen..... tja. gaan dus eerst daar eens proberen of het uberhaupt nog mogelijk is om onze trap blank te krijgen. En als dat kan, komt de trap in de woonkamer ook vanzelf zover dat we die blank maken.

Voor nu zijn we dus nog aan het plannen. Want een goede voorbereiding is het halve werk, zullen we maar zeggen. En daar gaan we dan dus ook vanuit. Hopelijk kan ik van de week of komend weekend al wel de eerste klusjes in de tuin onder handen gaan nemen. Even heerlijk de groene kliko volmaken.... Tuin weer netjes in het gareel krijgen en na kunnen gaan denken over de planten die in de plantenbak moeten gaan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten